Tak tohle patří mezi TOP našich oblíbených jídel
Potřebujete:
6-8 kotlet ( lze použít i na krůtu, kuřecí prsa, kýtu či plecko)
Na marinádu:
2 celá vejce
1-3 lžičky polévkového koření Maggi
1-3 lžičky worcesteru
2 lžíce hořčice
2 lžíce bramborového škrobu na maso (Solamyl)
1 lžičku soli
1/2 lžičky pepře
Postup:
Je to velmi jednoduché a Monika to až na přípravu masa dělá celé sama.
- Plátky masa naklepete.
- Připravíte marinádu ze všech ingrediencí.
- Marinádu opravdu dobře promícháme.
- Maso namočíme z obou stran do marinády
- Necháte alespoň 24h uležet.
- Potom už jenom připravíme na pánvi jako biftek.
- Podáváme obvykle s vařeným bramborem a zeleninovým salátem, nebo volským okem.
Já jsem si tento recept oblíbila zejména pro rychlou přípravu a navíc můžeme odebírat postupně, naložené maso vydrží i týden v lednici.
Budeme rádi když nám napíšete jak se Vám recept povedl a hlavně jak chutnal.